Továbbképzések

Annak érdekében, hogy folyamatosan garantálni tudjuk tanácsadóink munkájának minőségét, kötelező továbbképzési rendszer szerint dolgozunk. Erre azért van szükség, hogy tanácsadóink folyamatosan fejlődni tudjanak, szélesítsék ismereteiket és ezáltal a lehető legjobban tudják támogatni a hozzájuk forduló családokat tanácsaikkal.


A  kötelező továbbképzések tematikája, tartalma minden régióban megegyező, ezt előzetesen minden tanácsadó rendelkezésére bocsájtjuk. Ez az iskola Facebook csoportjában és a levelezőlistán kerül meghirdetésre.

Továbbképzési témák: 1. Anatómia   2. Elölhordozás 3. Csípőn hordozás 4. Háti hordozás 5. Egyéb hordozóeszközök

  1. Kommunikáció   7. Szoptatás és hordozás    8. Helyzetgyakorlatok

 

Időtartam: egy teljes nap (9-16 óráig)/továbbképzés

 

A kötelező workshopok elméleti ismereteket, gyakorlatot, helyzetgyakorlatokat (tanácsadási helyzetek, leggyakrabban előforduló problémák, azok megoldásai), egyénileg és közösen elvégzendő feladatokat tartalmaznak, melyek segítenek elmélyíteni és bővíteni az alapkurzuson megszerzett ismereteket.

 

A kötelező workshopok díja: 5000 Ft/alkalom/fő + mellékköltégek, mely a régiófelelősöknek fizetendő velük egyeztetett módon.

 

A kötelező továbbképzések elvégzése minden tanácsadó számára kötelező kétévente. A honlapon szereplő táblázatban folyamatosan aktualizáljuk a tanácsadók továbbképzési részvételét. Javasoljuk tanácsadóinknak, hogy folyamatosan aktualizálják tudásukat és fejlesszék tovább a megtanult készségeiket.

Az alapkurzust végzők a tanfolyamtól számított egy évig mentességet kapnak a workshopok végzése alól. Amennyiben a tanácsadó a ClauWi által szervezett konferencián (belföldön és külföldön egyaránt) részt vesz, szintén egy évig mentességet kap.