Helyszínek és időpontok

 

Alap és haladó kurzusok időpontjai 2020-ban

AKTUÁLIS 

ALAPKURZUSOK 2020. tavaszán

Nyíregyházán 2020. február 17-21-ig, hétfőtől péntekig. A kurzuson az oktatás hétfőtől csütörtökig 9-18 óráig, pénteken 9-15 óráig tart.
Már lehet jelentkezni, a jelentkezési lapot itt találod.

 

Budapesten 2020. március 13-15. és 20-22.

Erre is lehet már jelentkezni, a jelentkezési lap itt van.

Helyszín: Budapest XII. kerület. Az oktatás péntekeken 9-15-ig, szo-vas. 9-17 óráig tart.
Oktatók: Zsemberyné Mucs Katalin, Szalai Zsanett Pynky, Kutasné Dr. Somoskői Zsuzsanna, Gerhát Petra

A kurzus menetéről, feltételeiről az Általános információk menüpont alatt tájékozódhatsz. A jelentkezési határidő után mindenkit e-mailben értesítünk a további teendőkről. A pontos helyszín még szervezés alatt áll, ezért annak költségéről is később tudunk információval szolgálni. A kurzus lemondásának feltételeiről az oldal alján (az időpontok alatt) írunk, kérünk, hogy figyelmesen olvasd végig!

——

ALAPKURZUSOK

(Figyelem! Az alapkurzus 2016-tól 2×3 napos tanfolyami hétvégéken kerül megrendezésre. Részvételi elismervényt csak mindkét hétvégén való részvétel és a megfelelő feladatok teljesítése esetén adunk.)

Tavasszal: 2020. március

Ősszel: 2020. október

HALADÓ KURZUS:

Helyszíne Budapest, az időpontjáról később adunk tájékoztatást.

 

A kurzus lemondásának feltételei:

A jelentkezési határidő után minden jelentkezőt e-mailben értesítünk a további teendőkről (pontos helyszín, “órarend”, mellékköltségek összege, utalási adatok, stb). A kurzust lemondani legkésőbb a kurzus előtt két héttel lehet, ebben az esetben a lemondó résztvevőnek a mellékköltségeket mindenképpen fizetnie kell, a kurzus díját visszautaljuk. Későbbi időpontban lemondásra nincs lehetőség, a kurzus díját nem térítjük vissza. Amennyiben a tanfolyam a ClauWi Magyarország hibájából nem valósul meg, a résztvevőknek a kurzus teljes díját visszatérítjük.

Alap és haladó kurzusok tervezett időpontjai 2020-ban:

ALAPKURZUS

2020. március és október

 

HALADÓ KURZUS

2020. április vége

 

ERDÉLYI ALAPKURZUS

nincs megbeszélt időpont