Helyszínek és időpontok

 

Alap és haladó kurzusok időpontjai 2021-ben

AKTUÁLIS 

Ősszel is tervezünk kurzust indítani, egyelőre a már kétszer tesztelt és eddig működőnek látszó hibrid rendszerben.

ŐSZI ALAPKURZUSUNK 2021. október 1-3. és 29-31-én lesz, az online oktatási napokat a résztvevőkkel egyeztetve beszéljük meg.

JELENTKEZÉSI LAP

Helyszín: Budapest (XII. kerület)
Oktatók: Zsemberyné Mucs Katalin, Szalai Zsanett Pynky, Kutasné Dr. Somoskői Zsuzsanna, Gerhát Petra

A tanfolyamot kétszer három napos személyes részvétellel tervezzük, és egyes anyagrészeket online oktatunk.

Minden jelentkezőt e-mailben értesítünk a további teendőkről (pontos helyszín, “órarend”, mellékköltségek összege, utalási adatok stb.). A jelentkezés az előleg megfizetésével válik véglegessé. A tanfolyam teljes díját a kezdési időpont előtt 1 héttel kérjük befizetni. Részletfizetés is lehetséges, ebben az esetben a jelentkezési lapon ezt jelölni kell, és egyeztetünk róla. Minden résztvevővel szerződést kötünk a Felnőttképzési törvény szerint .

A kurzus lemondásának feltételei:

A kurzust lemondani legkésőbb a kurzus előtt egy héttel lehet, ebben az esetben a lemondó résztvevőnek a mellékköltségeket mindenképpen fizetnie kell, a kurzus díját visszautaljuk. Későbbi időpontban lemondásra nincs lehetőség, a kurzus díját nem térítjük vissza. Ha a tanfolyam a ClauWi Magyarország hibájából nem valósul meg, a résztvevőknek a kurzus teljes díját visszatérítjük.

 

Alap és haladó kurzusok tervezett időpontjai 2021-ben:

ALAPKURZUS

Budapesten: 2021. október

Vidéken: bárhová elmegyünk, ahová hívnak minket. Ha van hely és pár ember, akit érdekel, szólj. Egyeztetünk, tovább szervezzük és megyünk! A szervező-résztvevőnek jelentős árengedményt adunk a képzés díjából. Ha szeretnél a településeden ClauWi kurzust, jelezd nekünk és egyeztessünk!

ERDÉLYI ALAPKURZUS

A 2020. augusztusi kurzusunk elmaradt a koronavírus járvány miatt. Terveink szerint amint ismét utazhatunk, megtartjuk a tanfolyamot a már jelentkezett résztvevőknek. A kurzusra még 2 szabad hely van, ha érdekel, jelentkezz nálunk a clauwimagyarorszag@gmail.com címen!

 

HALADÓ KURZUS: Helyszíne Budapest, az időpontjáról később adunk tájékoztatást.